A+more

Bränd A+more on üks maailma suurimaid oma kaubamärgi aksessuaaride kollektsioone, millest leiate kotte, rahakotte, pehmeid aksessuaare, vöösid ja nahkkindaid. Lai kollektsioon sisaldab tooteid, mis sobivad valatult nii era- kui ka avalikku ruumi, lõõgastumishetkedeks ja igapäevaeluks ning erilisteks puhkudeks.

Meie disainifilosoofia eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja ilusaid mudeleid, mis lähtuksid vastutustundliku ostlemise põhimõtetest, ning sealjuures on võtmeroll jätkusuutlikkusel ja õiglasel kaubandusel.

Lisateavet meie tootmisahela kohta leiate Stockmanni sotsiaalse vastutuse lehtedelt.

Bränd A+more omab prestiižset märgist Design from Finland, mis näitab, et tegu on kvaliteetse Soome disainiga.

  1. aasta sügistalvise kollektsiooni inspiratsiooniks on väärtused, nagu pikaajaline veetlus, vastutustundlik tarneahel ja jätkusuutlikkus, mille kõrval pole unustatud võtta malli kunstist. Selle aasta kollektsioon on valminud koostöös tuntud Soome elustiili blogija ja mõjuisikuga Jenni Rotonen ehk Pupulandiaga ja põhineb globaalset soojenemist käsitleval Olafur Elisassoni näitusel Londoni Tate Moderni muuseumis. Tulemuseks on võimalikult eetiliselt valmistatud kollektsioon, mida iseloomustab luksuslikkus nii nahkesemete kui ka pehmete toodete, nagu mütsid ja sallid, puhul. Selle hooaja teine kunstist inspiratsiooni ammutanud kaastöötaja

oli kohalik Helsingi kunstnik „Fabu“ Fabio Pires. Tema kunsti leiate trükituna imekaunile siidisele sallile.

 

Pikaajalise veetlusega kvaliteetklassikute otsimise korral tasub heita pilk põhikollektsioonile, mille märksõnadeks on loomulikkus, soojus ja hinnalisus.  Muuhulgas pakume sooja puhast ja värsket villa, alpaka- ja merinovilla. Suurem osa meie kootud esemete kollektsioonist on valmistatud Itaalia lõngadest nii Itaalias kui ka Soomes. Keskkonnasäästlikult mõtlevale kliendile pakume taimsete parkainetega pargitud nahast esemeid, kroomivabu nahkkindaid, ringlussevõetud kašmiirist, polüestrist ja villast ning lüotsellist rõivaid ja palju muud.

Talve pimedaimateks päevadeks leiate meie juurest helkurelementidega stiilitooteid, mis muudavad teid nähtavamaks ja hoiavad külma eest.

 

Sel hooajal võite end pealaest jalatallani riietada matti beeži ja talirohelisse või kombineerida neid uljalt silma torkavate erkroosade, kollaste ja kollakasroheliste toonidega. Kottidele mõeldes kasutage oma vajadustest olenevalt kette, trendikaid nailon-, selja- ja vöökotte või klassikalisi kandekotte.

Võite katsetada looma- ja talviste õitemustritega ja ruuduliste kangastega ning sobitada isikupärase ja silmapaistva stiili loomiseks läikivaid detaile, pärleid, vöid ja mütse.

Tutvu kogu A+More tootevalikuga.