Chantelle lekkekindlad pesud on saabunud Stockmanni

Chantelle innovatsioon

Lekkekindel pesu – perioodipüksikud Chantelle Life

 

Chantelle soovib naise elus kohal olla igal hetkel – mugavalt kodus viibides või väljas käies. Chantelle Life tooteliiin pakub pesu mis sobib kõigile naistele, kõigile kehatüüpidele ja vajadustele. Bränd vastab tugevale nõudlusele ja lansseerib esimese lekkekindla pesu igaks päevaks ja ööks – elu esimeseks menstruatsiooniks, kogu tsükliks, peale sünnitust. Selleks muutuseks tõuke andnud numbrid on muljetavaldavad. Iga naine kasutab oma eluajal keskeltläbi 10 000 – 17 000 sidet või tampooni, mis on päris suur ja kallis investeering ning arvesse tuleb võtta ka seda, et need tooted võivad sisaldada kahjulikke aineid, pestitsiide ja erinevaid jääkprodukte, mis võivad mõjuda kahjulikult nii naise tervisele kui ka keskkonnale. Lisaks võib esineda tampoonide ja sidemete kasutamisel intiimpiirkonnas ebamugavaid infektsioone ja karta tuleb ka toksilise šoki sündroomi.

Uus Chantelle lekkekindel tehnoloogia

Innovatiivne tehnoloogia on õmblustevaba ja õhuke, ainult 3 mm,  loodud mugavuseks ja hoolitsemiseks, andmata järele stiilis. 3 järjestikust kihti loovad eriti õhukesed, eriti imavad tervislikud ja vastupidavad kuupüksikud.

Imav kiht – segu naturaalsetest kangastest, mis on valmistatud bambusviskoosist, hüpoallergeeniline, imab vedelikud ja võitleb bakteritega 12 tunni jooksul ka suurema vooluse korral.

Niiskuskindel kiht – hingav, GOTS sertifikaadiga orgaaniline puuvillakangas, mis imab sisse niiskuse ja blokeerib aroomi, tagades nii kuiva ja värske tunde.

Lekkekindel kiht – läbimatu membraankiht hoiab ära lekked ja plekid, et jääksid muretuks päeval ja ööl.

 

Chantelle lekkekindlad püksikud on varustatud STANDARD 100 by OEKO TEX GOTS sertifikaadiga – loodud ilma kemikaalideta, pestavad ja taaskasutatavad, pikaajaliseks kasutamiseks. 29% – 40% püksikutest on loodud taaskasutatud kiududest. Loodud suurustele 34 – 46, igale kehatüübile. 2 erinevat tüüpi – hipsterid ja püksikud – pitsiga ja ilma.