Bolt Food on Stockmannis

Stockmanni kaubamaja liitus Bolt Food toidukulleri teenusega Tallinnas. Nüüd on võimalik tellida kiirelt ja mugavalt Stockmanni kaubamaja toiduosakonna gurmeeleti valikust toitu nii koju kui kontorisse.

 

„Meil on väga hea meel, et saame praegusel keerulisel ajal olla oma klientide jaoks olemas ka e-kanalites. Huvi toidu koju tellimise vastu on olnud suur, mistõttu on meil eriti hea meel, et saame pakkuda võimalust Stockmanni toidupoodi külastada kodust lahkumata,“ kommenteeris koostöö laiendamist Stockmanni kaubamaja müügidirektor Mairika Juhandi. „Kiire elutempo juures on kõige väärtuslikum aeg. Inimene ei jõua ega jaksagi iga päev kvaliteetset lõunat kontorisse kaasa valmistada või perele õhtusööki vaaritada. Soovime olla inimestele abiks nii suurte kui ka väikeste söömaaegade korraldamisel. Loome võimalused, mis inspireerivad toitma olulisi suhteid enda ümber. Olgu selleks siis ühised lõunad kolleegidega või õhtusöök perega. Valmistoidu koju tellimise teenus annab võimaluse veeta rohkem aega lähedastega,“ märkis Mairika Juhandi.

 

Bolt Food toob gurmeeletist toitu

„Gurmeelett on kindlasti üks põhjustest, miks Stockmanni toidupood on paljude lemmik. Tellimise teenuse käivitamine on näidanud, et kliendid on juba leidnud oma lemmikud Bolt Food äpist üles. Enim tellitakse nii koju, kui kontorisse Stockmanni gurmeeleti salativalikuid nagu näites Caesari salatit, karri-broilerisalatit, kui ka kartuli-peekonisalatit,“ sõnas Mairika Juhandi.
Lisaks salatitele saab legendaarsest toidupoest tellida koju või kontorisse juba valmis sooje toite nagu Chorizo pasta, penned peekonikastmes, lasanje, kartuli-lõhevorm ja kartuli-hakklihavorm. Valikust leiab veel põnevaid maitseid nagu Teriyaki broiler ja lõhe, Chow Mein kanaga, BBQ veiselihapada juurviljadega. Menüüst ei puudu ka koduste toitude valikud nagu hakklihakaste, veisemaksastrogonov, kanatiivad küüslaugumarinaadis või grillitud searibi.

“Koostöö Stockmanniga on meile kõrge tähtsusega projekt, sest tahame pakkuda oma klientidele täiesti uut kogemust ning siseneda toidupoe turule. Usume, et sellel on suur potentsiaal. Toidul on juba tuntud Stockmanni kvaliteet ning on nüüd kättesaadav mugavamalt kodust või kontorist lahkumata. Põhimõtteliselt leiab klient kõike, mida restoranis ning tihtipeale on see aegasäästvam ning taskukohasem kui lasanje või salati valmistamine kodus,” kommenteeris Bolt Food Eesti juht Maxim Milashenko.

2020 aasta augusti lõpus Eesti turul käivitatud Bolt Food teenus võimaldab kasutajatel mobiilirakenduse abil Stockmannist toitu tellida Tallinnas tööpäevadel ja laupäeval kell 9.30-18.30 ning pühapäeval kell 10-18.30.

 

    Toidu tellimiseks tuleb nutitelefoni laadida Bolt Food rakendus. Lae äpp alla SIIT: