Stockmann tõi turule meesterõivaste brändi Construe

 

Stockmann tõi turule uue meesterõivaste brändi Construe, mida iseloomustavad kvaliteetsed materjalid ja hea istuvus.

Stockmann tõi turule uue brändi Construe, mis pakub elegantseid ja moodsaid ning kvaliteetsetest ja jätkusuutlikest materjalidest meesterõivaid nii tööl kui ka vabal ajal kandmiseks.

Stockmanni uus moebränd Construe on mõeldud kaasaegsele linnamehele. Construe rõivad on vastupidavad nii ajale kui kandmisele, olles samas ka trendikad. Kaasaegne ja ajatu stiil sünnib hoolikalt läbimõeldud detailidest nagu lõiked ja kvaliteetmaterjalid. Kollektsiooni kuuluvad särgid ja kampsunid, teksad ja muud püksid ning mantlid nii tööl kui ka vabal ajal kandmiseks. Brändi tooted disainitakse Helsingis Pitäjänmäki linnaosas asuvas Stockmanni disainistuudios.

Construe disainer Inka Unelius räägib, et riiete hea istuvus on üks brändi peamisi prioriteete: ”Meie konstruktor on teinud rohkelt taustatööd, et meie riided oleksid moodsa ja figuuri järgiva istuvusega, ent samas piisavalt avarad. Tahtsime juba kavandamise algstaadiumis kuulda tulevaste rõivakandjate arvamusi ja moodustasime oma meestöötajatest koosneva žürii, kes rääkis meile oma soovidest ja andis suurepäraseid ideid seoses rõivaste mõõtude ja detailidega.

Igal hooajal kvaliteettooted, millele võib kindel olla

Construe tooted valmistatakse kvaliteetsetest ja jätkusuutlikest materjalidest nagu orgaaniline puuvill ja meriinovill. Näiteks sügiskollektsiooni villaste kudumite juures on kasutatud ka kašmiirvilla ja siidi, mis on meeldivalt pehmed ning muudavad rõivad mugavamaks ja vastupidavamaks.

Vastutustundega suhtutakse mitte ainult materjalide valikusse ja jätkusuutlikusse kodumaisesse disaini, vaid ka rõivaste erinevatesse tootmisetappidesse. Construe tooted valmivad auditeeritavates tehastes, mille töötingimusi ja keskkonnanõuete täitmist kontrollitakse regulaarselt. Lisaks on kõik kollektsiooni kuuluvad meriinivillast esemed valmistatud mulesing-vabast meriinovillast. Construele on antud kõrgekvaliteedilist Soome oskusteavet ja esmaklassilist disaini esindav Design from Finland-märk.

„Läheneme vastutustundlikult kõigele alates kavandamisest kuni valmis tooteni. Soovime, et meie tooted oleksid kvaliteetsed ja kauakestvad ning et meie kliendid leiaksid Construe kollektsioonist igal hooajal rõivaid, millele võib kindel olla”, jätkab Unelius.

Construe tooted on müügil kõikides Soome ja Baltimaade Stockmanni kaubamajades ning veebilehel stockmann.ee.

Tutvu kogu Construe tootevalikuga


Vaata valikut siin