Stockmannil oma uus naisterõivaste bränd Essentials by Stockmann

Stockmanni oma uus naisterõivaste bränd Essentials by Stockmann võlub ajatute mudelite ja ülikvaliteetsete materjalidega. Kollektsioon koosneb elegantsetest klassikalistest rõivaesemetest.

Essentials AW20 Photographer Juha Mustonen Stylist Sofia Oksanen MUAH Miika Kemppainen

Kollektsiooni pehmed kootud pulloverid, polod ja jakid on valmistatud kvaliteetsest meriino- või kašmiirvillast.

Essentials by Stockmann kollektsiooon

Tänavu sügisel avalikkusele tutvustatud brändi Essentials by Stockmann kollektsioonid disainitakse ja modelleeritakse Stockmanni enda Helsingi Pitäjänmäki linnaosas asuvas Design Studios.

“Bränd pakub konkurentsivõimelise hinnaga premium-kvaliteediga rõivaid, mis kuuluvad lahutamatult igasse garderoobi”, ütleb brand manager Anne Karhunen.

 

Kollektsioon sisaldab trikotaažist pluuse, meriino- ja kašmiirvillaseid kudumeid ning siidisegust pluuse. “Lisaks suurepärasele kvaliteedile on materjalide valikul peetud silmas vastustundlikkust”, rõhutab Karhunen. Kollektsiooni kõik meriinovillast kudumid on valmistatud meriinovillast, mis omab Responsible Wool Standard sertifikaati. Trikotaažist pluuside valmistamisel on kasutatud vastutustundlikku Tenceli ja elastaani segu.

Essentials AW20 Photographer Juha Mustonen Stylist Sofia Oksanen MUAH Miika Kemppainen

Kaunilt langev valge Norah-siiidisegust pluus on saadaval ka musta ja beežina, 129 e.

Rõivad on lahedalt sobivate mõõtudega ja saadaval erinevates suurustes: kudumid ja trikotaažist pluusid XS-XXXL ja sviitrid 34-48. Detailid on kaasaegsed ja hoolikalt läbimõeldud, värvigamma harmooniline.

Hallid, kreemikad toonid

Lisaks alati ajakohasele kreemikale, hallile ja liivakarva toonile, mis korduvad ühest kollektsioonist teise, vürtsitavad seda hooajaliselt vahelduvad trendivärvid. Tutvu kogu Essentials tootevalikuga – https://info.stockmann.ee/brand/13506