Wolt on nüüd Stockmannis


Meil on rõõm teatada, et Stockmann teeb koostööd Woltiga!

 

Stockmann ja Wolt alustasid oma populaarset koostööd Soomes 2022. aasta mais, et pakkuda klientidele ostude kohaletoimetamist koduuksele. Stockmann on järjepidevalt arendanud ja laiendanud oma teenuste valikut veelgi kliendikesksemas suunas.

Nüüd on võimalik tellida kiirelt ja mugavalt Stockmanni kaubamaja toiduosakonna gurmeeleti valikust toitu nii koju kui kontorisse.

 

Kuidas Wolt tegutseb?

 

  • Kliendid saavad tellimuse esitada Wolti rakenduse kaudu või aadressil www.wolt.com
  • Wolti kullerid vastutavad kohaletoimetamiste eest ning keskmine kohaletoimetamisaeg alates tellimisest on umbes 30 minutit
  • Koju kohaletoimetamise tasu vastab Wolti standardhinnale, mis jääb vahemikku alates 1,90 eurost kuni 7,90 euroni (olenevalt kaugusest). Tellimise raadius on 5 km.

 

Stockmann osaleb ka Wolt+ programmis:

Wolt+ liikmena saavad kliendid tellida tasuta koju veoga nii palju kui hing ihkab! Liikmemaks on 4.99 eurot kuus. Tasuta koju veo raadius on 3 km. Wolt+ tellimustele kehtib minimaalse ostukorvi summa 20 eurot ja igale tellimusele lisandub vaid teenustasu 0,09 eurot.

 

 

 

Mis osakondade sortiment on kaasatud?

Stockmanni sortimendist Wolti kaudu tellitavad 535 toodet. Kõige suurema osakaaluga on meie omatoodang (Stockmann Delikatess, Liha, Kala) – kokku 60 toodet

 

 

 

 

 

 

Stockmanni kinkekaardid

Hullude Päevade toidu sortiment on Wolti kaudu tellitavad kõik tooted, lisaks valik on valikus ka mitmed kosmeetika- ja koduosakonna tooted

 

 

 

 

Huvitav teada: Tellitud Stockmanni toodete TOP 5:

 

  1. Eesti Pagar Lihapirukas tk
  2. Broilerivarras yakitori kastmes
  3. Wrap kanaga
  4. Speciale Gillardeau auster nr 3 tk (Crassostrea gigas)
  5. Kirss-ploomtomatid 500g

 

 

Wolt on Soome tehnoloogiaettevõte, mis asutati 2014. aastal ning mis tegutseb praegu 23 riigis enam kui 250 linnas. Wolti kliendid saavad tellida toitu ja kaupu nii toidu- kui ka jaekauplustest uskumatult lihtsasti Wolti mobiilirakenduse või veebisaidi kaudu. Woltil on enam kui 6000 töötajat ja ettevõte teeb koostööd kümnete tuhandete jaemüüjate ning enam kui 100 000 kullerist partneriga.