VALMISTA KODUKÖÖGIS RESTORANITASEMEL ROOG – KOKKA NAGU BOCUSE D’OR KOKAD!
Loetud nädalad tagasi oli Eesti päritolu Järveotsa Vutifarmi vutt Tallinnas toimunud seekordse Bocuse d´Ori võistluse põhitooraine ja Euroopa parimate peakokkade võistlustööde inspiratsiooniallikas. Stockmann Delikatess on alati au sisse tõstnud kodumaise toidukultuuri ja kvaliteetse tooraine. Samuti soovime pakkuda inspiratsiooni kodus kokkamiseks, et tipprestoranides kogetud elamused jätkuksid ka koduköögis. Seetõttu on meil suurim rõõm tutvustada teile koostöös Vladislav Djatšuki, Bocuse d´Or 2009 finalisti ja Mon Repos peakokaga valminud uut toodet Stockmann Delikatessi kaubavalikus – vutt musta trühvli täidisega.
Roa valmistamine kodus on imelihtne: komplekti kuuluvad kaks eelküpsetatud ja maitsestatud trühvlitäidisega vutifileed ning punase veini kaste. Kodukokale jääb ülesandeks vutifilee kastmega üle pintseldada ja 11 minutiks ahju panna. Samal ajal saab keskenduda meelepärase lisandi valmistamisele.
Eesti vutiliha ja Itaalia trühvliseene kombinatsioon sobib hästi põhjamaiste maitsetega, nagu kõrvitsa ja pohladega, aga ka kaugete maade köökidest pärit fenkoli ja estragoniga.
Uudistoote leiad Stockmann Delikatessi külmletist teiste linnuliha valikute juurest.
Valmista koduköögis restoranitasemel roog – kokka nagu Bocuse d´Or kokad!